Θεραπεία coMra

Επειδή η χαλάρωση είναι το πιο συχνό και αναπόφευκτο πρόβλημα στην αισθητική του προσώπου/λαιμού και σώματος, υπάρχουν και αντίστοιχα πολλές μέθοδοι για την καταπολέμησή της. Κάποιες είναι επεμβατικές, κάποιες χρησιμοποιούν ενέσιμα υλικά ή εμφυτεύσεις, κάποιες ταλαιπωρούν εμφανώς το δέρμα με αποτέλεσμα να απαιτείται διακοπή δραστηριοτήτων και οι περισσότερες εξ αυτών απαιτούν μια περιουσία!

Η πιο σύγχρονη θεραπευτική μέθοδος coMra είναι η μοναδική απόλυτα ασφαλής, μη τοξική και μη επεμβατική προσέγγιση για τη διέγερση κυτταρικής αναγέννησης και ανάπλασης του δέρματος, ειδικά στις ευαίσθητες περιοχές του προσώπου, λαιμού και χεριών με στόχο την αντιγήρανση και την ευεξία.

Πώς γίνεται αυτό; Είναι απλό! Η Θεραπεία-coMra συνδυάζει ταυτόχρονα τα ισχυρά αποτελέσματα τεσσάρων θεραπευτικών ακτινοβολιών:
1. Χαμηλής Έντασης Λέιζερ
2. Φωτοθεραπεία (LEDs)
3. Μαγνητικά Πεδία
4. Χαμηλής΄Έντασης Υπέρηχο

Τα χαμηλής έντασης Λέιζερ εφαρμόζονται για πάνω από 40 χρόνια. Σήμερα, χρησιμοποιούνται στην αναγεννητική ιατρική έχοντας θεαματικά αποτελέσματα, ενώ ταυτόχρονα χρησιμοποιούνται στην ενεργοποίηση των κυττάρων του δέρματος. Σε συνδυασμό με τον χαμηλής έντασης υπέρηχο, τα δερματικά κύτταρα ανταποκρίνονται στην επικεντρωμένη (και όχι διάχυτη) ροή ενέργειας που λαμβάνουν, με αποτέλεσμα να διεγείρονται οι λειτουργίες τους. Ο συνδυασμός και των 4 θεραπευτικών ακτινοβολιών μαζί έχει ως αποτέλεσμα τα κύτταρα να περνούν στη διαδικασία ανάπλασης, ενεργοποιώντας τις ελαστικές ίνες και το κολλαγόνο που διαθέτει το χόριο.

Το χόριο είναι το 2ο στρώμα του δέρματος (κάτω από την επιδερμίδα) και αντιπροσωπεύει το 70% του ξηρού βάρους του δέρματος. Το κολλαγόνο είναι το κύριο συστατικό του χορίου και το σημαντικότερο υψηλής αντοχής υλικό του δέρματος. Οι ελαστικές ίνες μπορεί να συμβάλλουν ελάχιστα στην αντίσταση, στη παραμόρφωση και στη διάρρηξη του δέρματος, αλλά παίζουν και αυτές σημαντικό ρόλο στη διατήρηση της ελαστικότητας του δέρματος. Το αποτέλεσμα της θεραπευτικής ακτινοβολίας της Θεραπείας-coMra είναι η παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης, τα οποία ευθύνονται για τη δύναμη, τη σφριγηλότητα και την ελαστικότητα του δέρματος. Έτσι το δέρμα μας είναι νεανικά λαμπερό και χωρίς σημάδια χαλάρωσης και γήρανσης.

Η Θεραπεία-coMra συντελεί στη βελτίωση της γενικής κατάστασης και του τόνου του δέρματος, ενώ ταυτόχρονα επιβραδύνει το σχηματισμό ρυτίδων και τον αποχρωματισμό του δέρματος, αποκτώντας μια υγιή και φυσική λάμψη.

Επειδή η Θεραπεία-coMra δεν λειτουργεί μόνο τοπικά για τους σκοπούς αισθητικής αλλά και συστημικά για τη γενικότερη υγεία και ευεξία του οργανισμού, οι κύριες αγωγές της έχουν ευεργετικά αποτελέσματα όχι μόνο στην αισθητική, αλλά και γενικότερα στα παρακάτω:

  • Αναζωογόνηση του δέρματος
  • Καταπολέμηση ήπιων δερματικών παθήσεων, όπως: ρυτίδες, δυσχρωμίες, λεκέδες, στίγματα, σπυράκια, εξανθήματα, ήπιο έκζεμα, δερματίτιδες, ευρυαγγείες, ψωρίαση, κτλ
  • Κυτταρίτιδα, ραγάδες
  • Μετεγχειρητικές θεραπείες, όπως χειρουργικές τομές (πλαστικών επεμβάσεων και μη), μελανιές, φλεγμονές, πρηξίματα, οιδήματα, κτλ.
  • Σύσφιξη κοιλιάς (μετά από γέννα, λιποαναρρόφηση, αλλά και μη)
  • Ευεξία και ισορροπία (υγιής μεταβολισμός, υπέρβαρες συνθήκες, κτλ)
  • Ενδυνάμωση και βιοδιέγερση του οργανισμού με σκοπό την τόνωση της ζωτικότητας και τη γενικότερη ευεξία (χαμηλό ανοσοποιητικό, ημικρανία, αναιμία, κτλ)
  • Αποτοξίνωση και αναγέννηση (συκωτιού, νεφρών, εντέρου) για καλύτερο μεταβολισμό και γενική ευεξία

Τα θεαματικά αποτελέσματα των 2 εκ των 4 τεχνολογιών της Θεραπείας-coMra (χαμηλής έντασης Λέιζερ και Υπέρηχος) είναι ευρέως γνωστά στα περισσότερα κέντρα που εξειδικεύονται επαγγελματικά στον τομέα της ομορφιάς και ευεξίας.

Εκτός όμως από τους επαγγελματίες, μπορείτε κι εσείς να κάνετε δώρο στον εαυτό σας επαγγελματικού επιπέδου περιποίηση ομορφιάς στο σπίτι σας, ή στο Θεραπευτικό μας Κέντρο και να σταματήστε τη φθορά του χρόνου, αποκτώντας:

• Γενική Ευεξία
• Νεανική και Λαμπερή Επιδερμίδα
• Σφριγηλότητα
• Φωτεινό και Καθαρό Πρόσωπο, χωρίς σημάδια χαλάρωσης και γήρανσης