Κτηνιατρική

coMra Palm και coMra δelta

Η μοναδική προσέγγιση της Θεραπείας-coMra με στόχο την τόνωση της ικανότητας αυτο-ίασης του σώματος σημαίνει ότι τα οφέλη από αυτή την ασφαλή και μη επεμβατική τεχνολογία μπορούν επίσης να εφαρμοστούν σε ζώα, συμπεριλαμβανομένων των μηρυκαστικών, πτηνών, και όλων των ειδών κατοικίδιων ζώων της οικογένειας.
Αν είστε κτηνίατρος, εκπαιδευτής αλόγων ή λάτρης όλων των ειδών των ζώων, θα ενθουσιαστείτε με την ανακάλυψη ότι η θεραπεία-coMra θεραπεία μπορεί να εφαρμοστεί ανάλογα, χρησιμοποιώντας τις ίδιες μεθόδους όπως ορίζονται για τους ανθρώπους.

Οι θεραπείες καλύπτουν ασθένειες καθώς και τραυματισμούς, συμπεριλαμβανομένων των τραυματισμών μυών και τενόντων, καθώς επίσης και σπασίματα οστών και πόνους αρθρώσεων.

Ένα πολύ θετικό χαρακτηριστικό γνώρισμα είναι το συμπαγές μέγεθος και η δυνατότητα μεταφοράς της συσκευής Delta. Αυτά εξασφαλίζουν ότι Λέϊζέρ σας μπορεί πολύ γρήγορα και εύκολα να μετακινηθεί σε διαφορετικές τοποθεσίες (στο σπίτι ή την κλινική), ή να μεταφερθεί σε στάβλους για ένα τραυματισμένο ζώο.

Πρόληψη

Η πρόληψη της ασθένειας μέσω συντήρησης ενός βέλτιστου επιπέδου υγείας, είναι επίσης ένα σημαντικό μέρος της Θεραπείας- coMra. Με την εφαρμογή των θεραπειών που υποβοηθούν την έμφυτη ικανότητα του σώματος να ισορροπήσει, το αποτέλεσμα είναι μια αυξημένη αίσθηση ευημερίας και ζωτικότητας, μείωση του στρες και αυξημένη φυσική προστασία από τις ασθένειες.