Θεραπεία coMra

Με κάθε φυσική δραστηριότητα, σωματική άσκηση και σπορ, ενεργοποιούνται οι μύες του σώματος και απαιτείται αυξημένη κατανάλωση ενέργειας. Στον αθλητισμό, όπου η φυσική δραστηριότητα είναι αυστηρά δομημένη, με αυστηρούς κανόνες, υψηλό ανταγωνισμό και εξειδίκευση, η μεγιστοποίηση της απόδοσης είναι βασικός σκοπός. Αντίθετα, όταν απλώς ασκούμαστε, συμμετέχουμε σε φυσικές δραστηριότητες που έχουν κάποια χρονική διάρκεια και χαμηλότερα επίπεδα ανταγωνισμού, τα οποία όμως απαιτούν γρήγορη ανάκτηση δυνάμεων μέχρι την επόμενη δραστηριότητα.

Σε κάθε περίπτωση, είτε ασκούμαστε, είτε αθλούμαστε έχουμε ανάγκη από τις βασικές βιοενεργητικές επιδράσεις της Θεραπείας-coMra, για:

–> Καλύτερη απόδοση: λιγότερη μυϊκή κόπωση, καλύτερη δυνατότητα αντιστάθμισης της έλλειψης οξυγόνου και περισσότερη δύναμη

–> Αύξηση της μυϊκής απόδοσης και καθυστέρηση της κόπωσης των μυών

–> Ταχύτερη ανάκτηση δυνάμεων μετά την προπόνηση ή και μεταξύ προπόνησης και αγώνα

–> Μείωση πιθανοτήτων βλαβών και φλεγμονών στο σκελετό και τους μύες

Η θεραπεία-coMra είναι η μοναδική μέθοδος η οποία ΣΥΝΔΥΑΖΕΙ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ τέσσερις ήδη αναγνωρισμένες θεραπευτικές ακτινοβολίες: α) χαμηλής έντασης (ή κρύο) λέιζερ, β) φωτοθεραπεία (LEDs), γ) μαγνητικά πεδία, και δ) χαμηλής έντασης υπέρηχο, για ταχύτερα και εκτεταμένα θεραπευτικά και αναλγητικά αποτελέσματα.

Οι τοπικές θεραπείες, διεισδύουν και δρουν στα κύτταρα του σώματος για την ανακούφιση από τον πόνο (πλάτης, αρθρώσεων, δυσκαμψίας μυών, κτλ), την μείωση μιας φλεγμονώδους μυϊκής κατάστασης και την αναγέννηση των ιστών – συμπεριλαμβανομένων και των νεύρων – που έχουν υποστεί βλάβη.

Επιπλέον, συστημικές θεραπείες παρέχουν αποτελεσματική υποστήριξη σε ολόκληρο τον οργανισμό και εγγυούνται γρήγορη ανακούφιση από την ένταση, το άγχος και το ψυχικό στρες των αθλητών.

Ο συνδυασμός της θεραπείας-coMra με άλλες τεχνικές αποκατάστασης (π.χ. μασάζ, φυσιοθεραπεία, κλπ.), πολλαπλασιάζει την θετική τους επίδραση!

ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ: ΠΟΝΟΣ ΚΑΙ ΦΛΕΓΜΟΝΗ ΙΣΧΙΟΥ
Tι μας είπε ο Štěpán Janáček, Αθλητής Στίβου, Τσεχία, 2012:

“Κατά τη διάρκεια των καλοκαιρινών μου διακοπών, ανέβασα ξαφνικά πυρετό και ένιωσα έναν αφόρητο πόνο στην περιοχή του αριστερού μου ισχίου. Η ιατρική διάγνωση ήταν: Σταφυλόκοκκος στο αίμα και φλεγμονή στην άρθρωση του ισχίου. Ακολούθησε μια εβδομάδα νοσηλείας ανακουφίζοντας τον πόνο με αναλγητικά και εφαρμόζοντας φαρμακευτική αγωγή με αντιβιοτικά η οποία αφαίρεσε το Σταφυλόκοκκο από το αίμα. 14 ημέρες μετά την έναρξη των συμπτωμάτων, άρχισα να χρησιμοποιώ τη συσκευή Delta καθημερινά (με τη χρήση ενός προγράμματος για τη ζωτικότητα και για την ανακούφιση της φλεγμονής της άρθρωσης του ισχίου).

Μετά από τρεις εβδομάδες θεραπείας, η ακτίνα κίνησης της άρθρωσης του ισχίου μου είχε αποκατασταθεί κατά 90% και ο πόνος στο ισχίο είχε υποχωρήσει. Αυτό μου επέτρεψε να αποφύγω τη λήψη φαρμάκων για τον πόνο και η ενέργεια συνεχώς αποκαθίστατο σε όλο το σώμα μου.

Η προσωπική μου εμπειρία με τη συσκευή Delta® είναι σήμερα η πιο θετική και πιο ισχυρή από οτιδήποτε άλλο είχα την ευκαιρία να χρησιμοποιήσω για Αποθεραπεία και Αποκατάσταση κατά τη διάρκεια της επαγγελματικής μου αθλητικής σταδιοδρομίας”

Štěpán Janáček, Αθλητής Στίβου, αντιπροσώπευσε την Τσεχία στο Άλμα Επί Κοντώ στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Σύδνεϋ/2000, Αθήνας/2004 και Πεκίνου/2008