Σεμινάρια Προσωπικής Ανάπτυξης

Προσωπική και Επαγγελματική Επιτυχία

Υπάρχουν πολλά παραδείγματα ανθρώπων που είναι επαγγελματικά πετυχημένοι αλλά η προσωπική τους ζωή υποφέρει, ή και το αντίθετο.  Η αλήθεια όμως είναι πως ότι κάνουμε σε ένα τομέα της ζωής μας κάνουμε και στους άλλους και απλώς στον ένα τομέα μας φέρνει τα αποτελέσματα που θέλουμε ενώ στον άλλο όχι.  Για παράδειγμα, μπορεί στην εργασία μας να είναι επιθυμητό να παίρνουμε αποφάσεις χωρίς να ρωτάμε κανέναν ενώ η ίδια συμπεριφορά στην οικογένεια ή το φιλικό μας περιβάλλον να είναι καταστροφική.

Μέσω των σεμιναρίων θα ανακαλύψετε πώς τα μοτίβα συμπεριφοράς σας επηρεάζουν την προσωπική και επαγγελματική σας ζωή, καθώς και τα συναισθήματά σας.  Στη συνέχεια, θα σας δοθούν εργαλεία διαχείρισης των συναισθημάτων σας και στρατηγικές αλλαγής ή διαφοροποίησης των μοτίβων συμπεριφοράς σας και την προσαρμογή τους σε πιο θετικούς τρόπους δράσης ώστε να καταφέρετε να βιώσετε προσωπική και επαγγελματική επιτυχία.

Ευτυχισμένες Συντροφικές Σχέσεις

Τα υψηλά ποσοστά διαζυγίου ή χωρισμού μετά από ένα γάμο (πάνω από 40%) καθιστούν εμφανές ότι οι ερωτικές σχέσεις δεν είναι πάντα εύκολες.  Κάποια από τα προβλήματα στις σχέσεις είναι η έλλειψη επικοινωνίας, η απιστία, οι οικονομικές δυσκολίες, η έλλειψη συναισθηματικής και σωματικής σύνδεσης, η ανικανότητα να συγχωρήσουμε τον/την σύντροφό μας, οι ανείπωτες/ανεκπλήρωτες προσδοκίες, η έλλειψη ευελιξίας, η οικογενειακή και κοινωνική πίεση, και πολλά άλλα.

Θα μοιραστούμε, για παράδειγμα, ανοιχτά με τον σύντροφό μας αυτό που η συμπεριφορά του μας κάνει και νιώθουμε, ή θα μπούμε σε ένα εσωτερικό διάλογο που θα οδηγήσει σε λάθος συμπεράσματα και πιθανόν σε μια επιθετική συμπεριφορά;  Κι αν τα μοιραστούμε, θα τα ακούσει ή θα τα ακυρώσει;  Αυτά είναι μόνο κάποια παραδείγματα από  μια μεγάλη λίστα θεμάτων στις συντροφικές σχέσεις τα οποία συζητιούνται στα σεμινάρια και δίνονται τα ανάλογα εργαλεία διαφορετικής διαχείρισης και αντιμετώπισής τους.

Χτίσε την Ζωή που Θέλεις

Για την παρακολούθηση αυτών των σεμιναρίων πρέπει οι συμμετέχοντες να έχουν παρακολουθήσει τουλάχιστον ένα από τα σεμινάρια «Προσωπική και Επαγγελματική Επιτυχία» ή/και «Ευτυχισμένες Συντροφικές Σχέσεις» προκειμένου να έχουν τις βασικές γνώσεις των μοτίβων συμπεριφοράς τους και να γνωρίζουν πώς να διαχειρίζονται τα συναισθήματά τους.

Στα σεμινάρια αυτά μπαίνουμε «πιο βαθειά» στο πώς να δημιουργήσετε τη ζωή που θέλετε. Δεν είναι απαραίτητο να γνωρίζετε ακριβώς αυτό που θέλετε να κάνετε. Μπορεί να έχετε λιμνάσει σε μια καθημερινότητα και να νιώθετε πως χρειάζεστε μια αλλαγή χωρίς όμως να γνωρίζετε ποια είναι αυτή η αλλαγή ή προς τα πού θέλετε να πάτε. Μπορεί να έχετε ήδη κάνει κάποια βήματα να βγείτε από τη ζώνη βολέματός σας και ο κοινωνικός περίγυρος να έχει αποπειραθεί να σας κρατήσει πίσω και ως αποτέλεσμα να νιώθετε άγχος ή ενοχές.  Για όλα αυτά θα σας δοθούν εργαλεία τρόπου διαχείρισης και ενδυνάμωσης ώστε να ανακαλύψετε ποιό είναι το μονομάτι της καρδιάς σας και να ανοίξετε τα φτερά σας να πετάξετε προς τα εκεί.

Επικοινωνήστε σήμερα μαζί μου

Ο σκοπός των υπηρεσιών μου είναι να βοηθήσω τον συνάνθρωπό μου να βοηθήσει τον εαυτό του.  Η διαδικασία αυτή δεν δημιουργεί εξαρτώμενα άτομα, αντιθέτως στηρίζει την ενδυνάμωση των ανθρώπων εξού και η επιλογή του ονόματος: PK Empowerment!

Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μου, είμαι στη διάθεσή σας!

Παναγιώτα Σ. Κοντολέων

Email

panagiota@kontoleon.com.gr

Τηλέφωνο

+30 6985551888

Συμβουλευτείτε με!