coMra δelta

coMra δelta 980nm και 905nm

Πρόκειται για μια μοναδική θεραπευτική συσκευή που για πρώτη φορά συνδυάζει τις τέσσερις ακτινοβολίες – υπέρυθρο λέιζερ, διόδους φωτοεκπομπής (LEDs), μαγνητικό πεδίο και υπέρηχο – παρέχοντας ένα συνεκτικό και εστιασμένο μήνυμα στον οργανισμό. Ονομάζουμε το μήνυμα αυτό θεραπεία-coMra, επίσης γνωστή ως «φαινόμενο δelta».

Σήμερα, τα ιατρικά λέιζερ χωρίζονται σε δύο κατηγορίες:

Υψηλής-έντασης λέιζερ

έχουν αποδειχθεί ότι είναι μια πολύ επιτυχημένη εναλλακτική λύση για τις χειρουργικές επεμβάσεις

Χαμηλής-έντασης λέιζερ

όπως αυτά αναπτύχθηκαν από τους Ρώσους επιστήμονες και την θεραπεία-MIL, η οποία εξελίχθηκε στη θεραπεία-coMra.

Είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι οι θεραπείες με λέιζερ δεν παρεμβαίνουν σε ήδη συνταγογραφούμενες αλλοπαθητικές αγωγές, αλλά αντιθέτως ενισχύουν τις θετικές επιδράσεις της αλλοπαθητικής ιατρικής.

Δείτε το σχετικό βίντεο

coMra δelta

τι περιλαμβάνει και για ποιόν είναι

Τι περιλαμβάνει

Τα χαμηλής-έντασης coMra δelta λέιζερ (LLLT ) αποτελούνται από μια λαβή χειρός, και μέχρι και τέσσερις κεφαλές, οι οποίες εύκολα προσαρμόζονται στη λαβή. Κάθε κεφαλή έχει σχεδιαστεί για μία διαφορετική λειτουργία, επιτρέποντας έτσι την αντιμετώπιση μιας ποικιλίας παθήσεων – από αθλητικούς τραυματισμούς και σε σοβαρές ασθένειες, έως και το δέρμα και την περιποίηση των μαλλιών.

Κάθε coMra δelta συσκευή έχει περάσει πλήρη ποιοτικό έλεγχο και έρχεται με έναν Οδηγό Χρήσης, ο οποίος περιέχει πάνω από 200 ιάσιμες παθήσεις.

Για ποιόν είναι

Το coMra δelta λέιζερ έχει ένα ευρύ φάσμα εφαρμογών. Αυτό το καθιστά πολύτιμο για όλους τους ανθρώπους οι οποίοι πιθανά υποφέρουν από πόνους, έχουν χρόνιες παθήσεις, έχουν υποστεί τραυματισμούς αρθρώσεων και μυών, έχουν προβληματικό δέρμα και αντιμετωπίζουν θέματα με τα μαλλιά τους. Στον Οδηγό Χρήσης υπάρχουν πάνω από 200 παθήσεις.

Η θεραπεία-coMra χρησιμοποιείται επίσης από όσους ασχολούνται με σπορ, αθλητές, ποδηλάτες, γυμναστές, χορευτές, δρομείς, πεζοπόρους, ορειβάτες και όσους ενδιαφέρονται για αυξημένες αθλητικές επιδόσεις, και γρήγορη αποκατάσταση. Επιπλέον, από όσους θέλουν να διατηρήσουν τη φόρμα τους, να είναι υγιείς και θέλουν να ενισχύσουν το ανοσοποιητικό τους σύστημα.

coMra δeltaPro

Eίμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι και περήφανοι που σας ανακοινώνουμε ότι η ναυαρχίδα των προϊόντων μας της σειράς coMra δelta – το coMra δeltaPro με τεχνολογία 905nm και 980nm, είναι πλέον διαθέσιμο, προσφέροντας έτσι όλες τις δυνατότητες της Θεραπείας-coMra στους επαγγελματίες.

Τεχνολογία 980nm
Το coMra δelta με την 980nm υπέρυθρη δίοδο λέιζερ είναι η πρώτη μας συσκευή η οποία εφαρμόζει πλήρως τις αρχές της θεραπείας-coMra.

Η τεχνολογία 980nm έχει ήδη αποδειχθεί ως μία εξαιρετικά αποτελεσματική μέθοδος θεραπείας. Παρέχει μία συνολικά ήπια υποστήριξη και εστιάζει στη σταδιακή βελτίωση των πόρων του ίδιου του οργανισμού και τις ανοσοποιητικές και αναγεννητικές του ικανότητες. Η υποστηρικτική δράση του 980nm λέιζερ σημαίνει ότι μπορεί να χρησιμοποιηθεί με ασφάλεια στο σπίτι για ένα ευρύ φάσμα παθήσεων, για βρέφη, για τα ζώα, τους ηλικιωμένους, καθώς και για τη σταδιακή ενδυνάμωση του οργανισμού, όπου υπήρξε ένα ακραίο προϋπάρχον έλλειμμα ενέργειας.