Ανακούφιση Πόνου

Αντιφλεγμονώδης Δράση

Αναγέννηση Ιστών

Καλύτερη Ποιότητα Ζωής

Η ΘεραπείαcoMra συνδυάζει τις ήδη αναγνωρισμένες για τα αναλγητικά τους αποτελέσματα τεχνολογίες χαμηλής-έντασης λέιζερ με διόδους φωτο-εκπομπής (LEDs), μαγνητικό πεδίο και χαμηλής-έντασης υπέρηχο (στο coMra δelta) για ταχύτερα και εκτεταμένα θεραπευτικά και αναλγητικά αποτελέσματα.

Yπέρυθρο φως λέιζερ

αυξάνει τα επίπεδα ΑΤΡ στα κύτταρα.

Δίοδοι εκπομπής φωτός (LEDs)

δρουν στα αισθητήρια νεύρα που βρίσκονται στο δέρμα για να βοηθήσουν στην τόνωση του ανοσοποιητικού και των ενδοκρινικών λειτουργιών, καθώς επίσης και να ξεκινήσουν τις τοπικές και συστημικές αποκρίσεις για τη νόσο, μέσω χημικών διαβιβαστών.

Μαγνητικό πεδίο

διεγείρει τη βασική διαδικασία του μεταβολισμού της ενέργειας (σύνθεση ATΡ).

Υπέρηχος

βελτιώνει το μεταβολισμό του σώματος, επιταχύνει τις διαδικασίες της πρωτεϊνικής σύνθεσης/αποδόμησης που είναι ζωτικής σημασίας για την αποκατάσταση των κατεστραμμένων ιστών, και επιταχύνει την ενζυματική δραστηριότητα.

Αποκτείστε ζωτικότητα!

Πού χρησιμοποιείται η Θεραπεία coMra και σε τι οφελεί

Θεραπεία coMra: χρησιμότητα

Εκτός από τα αναλγητικά αποτελέσματα, τα οφέλη σε τραυματισμούς περιλαμβάνουν: αναγέννηση όλων των τύπων ιστών, ταχύτερη αποκατάσταση, καλύτερη ποιότητα αποκατάστασης με εμφανώς μειωμένο ουλώδη ιστό.

Παραδείγματα συνήθων χρήσεων:

 • Τραυματικές κακώσεις
 • Αρθρίτιδα
 • Οσφυαλγία
 • Πόνος στον αυχένα
 • Ινομυαλγία
 • Διαβητική νευροπάθεια
 • Μετεγχειρητική αποκατάσταση

Θεραπεία-coMra: οφέλη

Η θεραπεία-coMra είναι μία πολύ αποτελεσματική και μη επεμβατική προσέγγιση για την ανακούφιση του πόνου και την αναγέννηση των ιστών (συμπεριλαμβανομένων των νεύρων ) χωρίς αρνητικές παρενέργειες. Η θεραπεία-coMra διεισδύει σε βάθος 5 εκατοστών.

Τα βασικά της πλεονεκτήματα περιλαμβάνουν:

 • Αναλγητικά αποτελέσματα
 • Αντιφλεγμονώδη δράση
 • Αναγέννηση των μυών, των συνδετικών, επιθηλιακών και νευρικών ιστών
 • Προφύλαξη της νευρωνικής εκφύλισης και αναγέννησης των νεύρων
 • Αύξηση της οξυγόνωσης της κυκλοφορίας του αίματος/λέμφου στους ιστούς (καλύτερη κυκλοφορία οξυγόνου στο αίμα, και καλύτερη μικρο-κυκλοφορία του αίματος και της λέμφου)

Πλήρης λίστα παθήσεων που μπορούν να θεραπευθούν αναφέρονται στον Οδηγό Χρήσης.

Επιστημονική ματιά

Οι θεραπείες με χαμηλής έντασης λέιζερ χρησιμοποιούνται στην αναγεννητική ιατρική πάνω από 50 χρόνια.  Είναι εγκεκριμένες από το FDA της Αμερικής, γιατί είναι μη επεμβατικές, μη τοξικές και δεν έχουν επιβλαβείς παρενέργειες.

Έλλειψη ενέργειας είναι ο κοινός παρονομαστής σε σχεδόν όλες τις ασθένειες και αντιμετωπίζοντας αυτή την έλλειψη ενέργειας στα κύτταρα, τα κύτταρα μπορούν να αναγεννηθούν και το σώμα να ανακτήσει γρηγορότερα τις δυνάμεις του.

Πώς συντελεί η θεραπεία coMra σ’ αυτή τη διαδικασία;

Στηρίζει ενεργειακά τα νοσούντα κύτταρα να αποκαταστήσουν τις αντίστοιχες λειτουργίες τους, με την αύξηση της αποδοτικότητας της παραγωγής του καθολικού καυσίμου όλων των ζωντανών κυττάρων – του μορίου ΑΤΡ

Η θεραπεία απαιτεί ενέργεια – και ειδικά όταν λόγω ασθένειας ή τραυματισμού η ικανότητα ενός κυττάρου να αναπληρώσει την χαμένη ενέργεια στα αποθέματά του έχει μειωθεί. Το μόριο ΑΤΡ είναι το καθολικό καύσιμο του οργανισμού, και όταν τα επίπεδα ΑΤΡ πέφτουν κάτω από ένα συγκεκριμένο οριακό σημείο, δημιουργείται πιθανά έλλειψη ενέργειας. Αυτό μπορεί να συμβεί εξαιτίας έλλειψης οξυγόνου, θρεπτικών συστατικών, ( π.χ. μειωμένη παροχή αίματος), δηλητηρίαση από τοξικούς παράγοντες ή ζημιά στις δομές παραγωγής ενέργειας (π.χ. μιτοχόνδρια).

Αντιμετωπίζοντας τον κοινό παρονομαστή της έλλειψης ενέργειας, η θεραπεία-coMra υποστηρίζει την ικανότητα αυτο-ίασης του σώματος, επομένως:

 • Οι περισσότερες ασθένειες και τραυματισμοί μπορούν να αντιμετωπιστούν
 • Βελτιώνονται οι λειτουργίες των κύριων οργάνων και συστημάτων του σώματος, μέσω των συστημικών θεραπειών
 • Συστημικές θεραπείες ενισχύουν τη γενική μας ευεξία, και μετριάζουν τις παρενέργειες μιας χρόνιας φαρμακευτικής αγωγής
 • Η απουσία αρνητικών παρενεργειών είναι χαρακτηριστικό όλων αυτών των χαμηλής-έντασης θεραπειών και επομένως το ίδιο ισχύει και για τη θεραπεία-coMra.