Ξεκουραστείτε καλύτερα

Εργαστείτε καλύτερα

Χωνέψτε καλύτερα

Η τεχνολογία coMra Wave είναι αποτέλεσμα έρευνας για την αντιμετώπιση της αυξανόμενης ανησυχίας των αρνητικών επιπτώσεων των τεχνολογιών επικοινωνίας στην υγεία μας, όπως το 5G για παράδειγμα.

Η τεχνολογία αυτή μετατρέπει την επιβλαβή ηλεκτομαγνητική ακτινοβολία σε μορφές αρμονικών κυμάτων που ενεργοποιούν ξανά το νερό, το σώμα και το μυαλό.

Δείτε το βίντεο.

coMra Wave Cell (Κινητό)

 

Οι συσκευές coMra Wave απορροφούν την επιβλαβή ηλεκτρομαγνητική ακτινοβολία από τις πλησιέστερες ψηφιακές συσκευές παρέχοντάς σας προστασία ενώ τις έχετε κοντά σας.

 

 

Alexander Hevia, ΗΠΑ | instagram: runholistic

“Τώρα με το coMra Wave Cell στο κινητό μου τηλέφωνο, επιτρέπω στα παιδιά μου να περνούν λίγο περισσότερο χρόνο σε εκπαιδευτικές εφαρμογές και παιχνίδια χωρίς να νιώθω άβολα γι αυτό”.

coMra Wave Coaster (Σουβέρ)

 

Στη συνέχεια, μετατρέπει την απορροφηθείσα ακτινοβολία σε μια «υπογραφή» μορφής αρμονικών κυμάτων που αποθηκεύεται στη συσκευή μέχρι να έρθει σε επαφή με νερό…

 

 

Robert Marsh, Ηνωμένο Βασίλειο

Αντί να αντικαταστήσω το φίλτρο νερού, αυτή τη φορά χρησιμοποίησα το coMra Wave σουβέρ στην κανάτα νερού.  Μετά από λίγο, δοκίμασα το νερό και εξεπλάγην με την ευχάριστη και φρέσκια γεύση του”.

coMra Wave Pendant (Κρεμαστό)

 

…Εξ’ αιτίας της ευαίσθητης φύσης του νερού, αυτή η υπογραφή “αποτυπώνεται” ή πίσω στο σώμα σας, ή μέσα στο πόσιμο νερό, ή σε ή δομές που εμπεριέχουν νερό.

 

 

Avril Murrin, Καναδάς | facebook: avril.murrin
“Αρχικά, αυτό που παρατήρησα κυρίως ήταν ότι μου άρεσε πολύ να το φοράω και δεν ήθελα να το βγάλω, γι αυτό και το φοράω συνέχεια.  Ωστόσο, αυτό που παρατήρησα μετά ήταν ότι ένιωθα πολύ καλύτερα όταν καθόμουν στον υπολογιστή μου για πολλές ώρες”.

Πώς δουλεύει

Δοκιμάσαμε με ασφάλεια και επιτυχία την τεχνολογία μας στο εργαστήριο, με ανθρώπους, με κατοικίδια και φυτά.  Συγκεντρώσαμε πληροφορίες από χρήστες πιλοτικών εφαρμογών από εκατοντάδες ανθρώπους σε διάστημα πάνω από 7 χρόνια.  Κάναμε δοκιμές με μία γκάμα διαφορετικών επιστημονικών προσεγγίσεων: (α) Πυρηνικό Μαγνητικό Συντονισμό (NMR), (β) Ανάλυση Φάσματος Μικροκυμάτων, (γ) Ανάλυση Ισχύος Μικροκυμάτων, και (δ) Τεστ Διαλελυμένου Οξυγόνου.

Τα αποτελέσματα από όλα αυτά τα tests έδειξαν ότι η τεχνολογία coMra Wave επαναφέρει την ισορροπία της ποιότητας του νερού πολύ κοντά σε αυτή που έχει το νερό στη φύση.  Είναι οικονομική και οικολογική γιατί δεν απαιτεί μπαταρίες, δεν έχει αποσπώμενα μέρη και είναι εντελώς παθητική και αυτοφορτιζόμενη χρησιμοποιώντας την ηλεκτρομαγνητική ακτινοβολία του περιβάλλοντος ως πηγή φόρτισης,

Η διάρκεια ζωής των συσκευών εξαρτάται μόνο από φυσική φθορά.

Επίπεδα Στρώσεων/Επιφάνειες 1 & 2
Ο Ευρυζωνικός Ψηφιακός Δέκτης συλλέγει στις επιφάνειες 1 και 2 την επιβλαβή ασύρματη ακτινοβολία στις συχνότητες μικροκυμάτων από 384MHz, 6GHz και άνω.

Επίπεδο Στρώσης/Επιφάνεια 3
Η ακτινοβολία συγκεντρώνεται, στη συνέχεια τροφοδοτεί μια Γεννήτρια Ηλεκτρομαγνητικής Υπογραφής, η οποία δημιουργεί ένα μοτίβο αναγεννητικού κύκλου και προσθέτει μια κίνηση περιστροφικής δίνης στην ηλεκτρομαγνητική ενέργεια.

Επίπεδα Στρώσεων/Επιφάνειες 4, 5 & 6 (& 7*)
Η ηλεκτρομαγνητική ενέργεια τροφοδοτεί μια ακολουθία Καθυστέρησης Φάσης Ηλεκτρομαγνητικών Αντηχείων σε μια συγκεκριμένη χωρική γεωμετρία.

* Ορισμένες συσκευές έχουν ένα πρόσθετο 7ο επίπεδο στρώσης κρυστάλλου χαλαζία σχεδιασμένο να συγκεντρώνει και να εστιάζει την παράδοση της υπογραφής της περιστροφικής δίνης.

Υπογραφή Περιστροφικής Δίνης
Η νέα υπογραφή της περιστροφικής δίνης αποτυπώνεται στο νερό που βρίσκεται κοντά ή σε δομές που περιέχουν νερό, προκειμένου να δημιουργήσει μία κατάσταση του νερού όσο το δυνατό πιο κοντά στη φυσική.

Κατεβάστε το φυλλάδιο για περισσότερα παραδείγματα