Μπορείτε να θεραπεύσετε τον εαυτό σας

Μάθετε πώς το coMra Palm μπορεί να σας βοηθήσει να ανακουφιστείτε από τον πόνο και να σας στηρίξει στο ταξίδι μιας διαρκούς καλής υγείας

ΠΡΩΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΟΞΥ ΠΟΝΟΥ ΚΑΙ ΣΩΜΑΤΙΚΗΣ ΕΝΟΧΛΗΣΗΣ

Ο πόνος δεν είναι ποτέ ένας ευπρόσδεκτος σύντροφος, έρχεται απροσδόκητα και απρόσκλητος.  Με το coMra Palm στην τσέπη, θα έχετε πάντα έναν ισχυρό σύμμαχο όποτε και όπου υπάρχει ανάγκη.  Είναι απλό και εύκολο να το χρησιμοποιήσετε αμέσως μόλις το βγάλετε από τη συσκευασία του.

ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΑΝΑΝΕΩΜΕΝΗ ΖΩΤΙΚΟΤΗΤΑ

Τα οξέα συμπτώματα, όπως ο πόνος, συχνά έχουν επιβαρύνουν τα ενεργειακά αποθέματα.  Τα χαμηλά επίπεδα ενέργειας καθιστούν πιο δύσκολο για τον οργανισμό να ανακάμψει, καθώς μειώνουν τις αμυντικές δυνατότητές του και τον καθιστούν ευάλωτο σε ασθένειες.  Οι θεραπείες με το coMra Palm ανανεώνουν τα επίπεδα ενέργειας απευθείας στα κύτταρα, έτσι μπορείτε να απολαύσετε μια συνολικά βελτιωμένη ζωτικότητα.

ΑΝΑΚΟΥΦΙΣΗ ΑΠΟ ΧΡΟΝΙΕΣ ΑΣΘΕΝΕΙΕΣ ΚΑΙ ΦΛΕΓΜΟΝΕΣ

Οι αναγεννητικές επιδράσεις του coMra Palm ενεργοποιούν μια μη τοξική και μη επεμβατική διαδικασία καθιστώντας δυνατή μια μακροχρόνια θεραπεία ενός μεγάλου εύρους χρόνιων ιατρικών παθήσεων και φλεγμονωδών διαταραχών, όπως ινομυαλγία, κυκλοφορικά προβλήματα, εκφυλισμό νεύρων, ημικρανία, ιγμορίτιδα & άσθμα, και πολλά άλλα.

ΠΡΟΛΗΨΗ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΥΓΕΙΑ ΜΕ ΔΙΑΡΚΕΙΑ

Ως χρήστες του coMra Palm, μπορείτε επίσης να επωφεληθείτε από μια μεγάλη γκάμα συστημικών και αντιγηραντικών θεραπειών,  θεραπειών καθαρισμού και αποτοξίνωσης, καθώς και από την υποστήριξη του ανοσοποιητικού συστήματος, του κεντρικού νευρικού συστήματος, του κυκλοφορικού, των ενδοκρινών αδένων και των λεμφαδένων, καθώς και των εσωτερικών οργάνων.

ΠΩΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙ

Τρεις ενεργειακές ακτινοβολίες – υπέρυθρο λέιζερ, μαγνητικό πεδίο και φωτοθεραπεία LED – λειτουργούν με απόλυτα συνεκτικό τρόπο.

  • Ασφαλές και μη τοξικό, χρησιμοποιεί πολύ χαμηλά επίπεδα λέιζερ, μαγνητικό πεδίο και έγχρωμες λυχνίες LED.
  • Μπορεί να χρησιμοποιηθεί κατευθείαν από το κουτί χωρίς περίπλοκες διαδικασίες. Απλώς ακολουθήστε τα απλά βήματα στον οδηγό χρήσης του coMra.
  • Βασισμένη στην καθιερωμένη θεραπεία coMra.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΑΠΟ 200 ΙΑΣΙΜΕΣ ΠΑΘΗΣΕΙΣ

Συμπεριλαμβάνονται: νευρολογικές παθήσεις, χρόνιες ασθένειες, εκφυλιστικά νοσήματα, χαμηλή ανοσία, αθλητικές και τραυματικές κακώσεις, αρθρίτιδα και φλεγμονές, πόνος στην πλάτη και στο λαιμό, μετεγχειρητική αποκατάσταση, επίμονες πληγές, ημικρανίες, και πολλά άλλα.