Θεραπεία coMraΥγεία

ΣΤΗΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΦΥΣΙΚΗ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ ΜΕ ΤΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑ-COMRA

 

Στη θεραπευτική προσέγγιση που είναι γνωστή ως «Ολιστική», εστιαζόμαστε:
~ κατά πρώτον στο να μάθουμε από την ασθένεια και να διορθώσουμε τις ανισορροπίες που την προκάλεσαν και οι οποίες αφορούν τη διατροφή, τη συμπεριφορά και τα συναισθήματά μας
~ κατά δεύτερον στο να αναγεννήσουμε το σώμα από τη ζημιά που ήδη έχει υποστεί.

Στο κομμάτι της αναγέννησης, οι παραδοσιακές μέθοδοι όπως η φαρμακοθεραπεία και οι χειρουργικές επεμβάσεις, προσφέρουν πολύ λίγο, πέρα από μια αρχικά έκτακτη ανάγκη ή μια κρίσιμη κατάσταση. Αντίθετα, η τεχνολογία της ολιστικής ιατρικής αναγνωρίζει και λαμβάνει υπ’ όψιν ότι κάθε μορφή θεραπείας βασίζεται στην ικανότητα αυτο-ίασης του σώματος.

Πώς μπορούμε λοιπόν να συνεργαστούμε με τη νοημοσύνη εκείνη, η οποία διατηρεί και αναγεννά συνεχώς την κοινότητα των δέκα τρισεκατομμυρίων κυττάρων που ονομάζουμε σώμα;

Βιοϊατρικές έρευνες αποκάλυψαν μια αξιοσημείωτη ιδιότητα των ζωικών κυττάρων (και όχι μόνο των φυτικών!) να ανταποκρίνονται στο φως και να ξεκινούν τη διαδικασία της αναγέννησης. Για παράδειγμα, νευρικά βλαστοκύτταρα που είναι κρίσιμα στην επισκευή των κατεστραμμένων νευρικών ιστών βρέθηκαν να ανταποκρίνονται στο φως με το να αναπτύσσονται και να ωριμάζουν, καθιστάμενοι πλήρως λειτουργικοί νευρώνες. Άλλα κύτταρα που ανταποκρίνονται στο φως είναι για παράδειγμα αυτά του δέρματος, του συκωτιού, και όχι μόνο. Ακόμη πιο ενδιαφέρον είναι ότι διαφορετικά χρώματα, ακόμα και διαφορετικές αλληλουχίες χρωμάτων προκαλούν διαφορετικές αντιδράσεις από τα κύτταρα.

Με άλλα λόγια, πέρα από τη μηχανική και τη χημεία των κυττάρων υπάρχει μια εποπτεύουσα νοημοσύνη η οποία αντιλαμβάνεται μια σχετικά απλή γλώσσα των χρωμάτων. Έτσι, αντί να δουλεύουμε απ’ ευθείας και με έναν εξαιρετικά περίπλοκο ιστό αποτελούμενο από μόρια χημικών διαβιβαστών προκειμένου να ρυθμίζουμε αργά και με δυσκολία τη φλεγμονή, την μικροκυκλοφορία, την προσέλκυση των βλαστοκυττάρων στο σημείο του τραυματισμού και ούτω καθεξής, μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε το έγχρωμο φως για να στείλουμε ένα γενικό και καθολικό μήνυμα για την αναγεννητική διαδικασία. Εκτεταμένες κλινικές έρευνες με ΦΩΤΟΘΕΡΑΠΕΙΑ έδειξαν θετικά αποτελέσματα στην αναγέννηση μη επουλώσιμων ελκών, οστών και χόνδρων, περιφερικών νεύρων, νωτιαίου μυελού αλλά και εγκεφάλου.

Στη Θεραπεία-coMra, οι Φωτοθεραπεία (Δίοδοι Φωτοεκπομπής LED) με ορισμένη και συγκεκριμένη αλληλουχία χρωμάτων, χρησιμοποιείται σε συνδυασμό με Λέιζερ Χαμηλής Έντασης, Μαγνητικά Πεδία και Υπέρηχο.

Και οι τέσσερις θεραπευτικές ακτινοβολίες δρουν ταυτόχρονα για την υποστήριξη των διαδικασιών της αναγέννησης των ιστών και την αποκατάσταση της φυσιολογικής μας λειτουργίας, ακόμα και κάτω από τις πιο δύσκολες συνθήκες. Θα ήθελα να μοιραστώ μαζί σας τρία παραδείγματα αναγέννησης κατεστραμμένων νευρικών ιστών.

Μία κυρία 41 ετών, επαγγελματίας μαγείρισσα, δεν μπορούσε να χρησιμοποιήσει το αριστερό της χέρι λόγω ζημιάς του μέσου νεύρου κατά τη διάρκεια ανεπιτυχούς εγχείρισης καρπιαίου σωλήνα. Είχε συνεχή και έντονο πόνο και ήταν καταδικασμένη σε δια βίου αναπηρία. Μετά από αρκετές αγωγές με τη Θεραπεία-coMra σε κλινική, δεν ανακουφίστηκε μόνο εντελώς από τον πόνο, αλλά αποκαταστάθηκε πλήρως και η λειτουργία του χεριού της.

Μία κυρία 63 ετών, με διαβητική αμφιβληστροειδοπάθεια δεν μπορούσε να περπατήσει μόνη της και να αναγνωρίσει άλλα αντικείμενα σε απόσταση πάνω από 50 εκατοστά. Μετά από τρεις μήνες αγωγών με τη Θεραπεία-coMra, ομοιοπαθητική και αγωγές με μικρορεύματα, ήταν σε θέση να διαβάσει τα μεγάλα γράμματα του χάρτη Snellen στα 6 μέτρα, να αναγνωρίζει πρόσωπα και να περπατάει μόνη της.

Ένα 8χρονο κορίτσι είχε εξαιρετικά αδύναμους μύες ποδιών μετά από πολιομυελίτιδα. Δεν μπορούσε να σταθεί ή να μπουσουλίσει, μόνο να κάθεται με υποστήριξη. Μετά από δύο κύκλους αγωγών με τη Θεραπεία-coMra σε συνδυασμό με κινησιοθεραπεία και μασάζ σε παιδιατρικό κέντρο νευρολογικής αποκατάστασης στην Ουκρανία, το παιδί ήταν σε θέση να σταθεί στα δικά του πόδια χρησιμοποιώντας μεγαλύτερα αντικείμενα για στήριξη.

Τέλος, θα πρέπει επίσης να επισημάνω ότι εκτός από την τρέχουσα επιδημία των χρόνιων ασθενειών, έχουμε να αντιμετωπίσουμε αρκετά δύσκολες οικονομικές συγκυρίες, όπου η υγειονομική περίθαλψη με φάρμακα και οι χειρουργικές επεμβάσεις δεν είναι πλέον μόνο ελάχιστα χρήσιμες αλλά και απαγορευτικά ακριβές. Η ολιστική ιατρική, όπως η Θεραπεία-coMra προσφέρει προσιτούς και αποτελεσματικούς τρόπους στην αναγεννητική θεραπεία, τόσο για χρήση στο σπίτι, στο θεραπευτήριο ή και το ιατρείο.