Θεραπεία coMra

Αγαπητοί φίλοι και φίλες,

Καθώς πολλοί από εσάς είστε ήδη χρήστες και μακροχρόνιοι υποστηρικτές της θεραπείας coMra, θα θέλαμε να είστε οι πρώτοι που θα μάθετε προκαταβολικά κάποιες επικείμενες αλλαγές.

Σε αυτούς τους καιρούς αβεβαιότητας και αλλαγών, η Radiant Life Technologies (RLT) συνεχίζει να εξελίσσεται και να αναπτύσσει τα προϊόντα της.  Συγκεκριμένα, η εταιρεία είναι στα στάδια παραγωγής μιας νέας σειράς προϊόντων coMra Palm, η οποία περιλαμβάνει μια σειρά από βελτιωμένα οφέλη, συμπεριλαμβανομένης μιας πρόσφατα επιλεγμένης ποιότητας διόδου λέιζερ και επίσης μιας αναβαθμισμένης κατασκευής με βάση τα πιο πρόσφατα πρότυπα τεχνολογικών κατασκευαστικών διαδικασιών.  Αυτά τα βήματα θα βελτιώσουν ακόμη περισσότερο την ποιότητα και την αξιοπιστία αυτής της σειράς προϊόντων.

Ταυτόχρονα, ως απάντηση στην φετινή υψηλή ζήτηση για νέες λύσεις υγείας και την πρόσθετη επένδυση της RLT στην ποιότητα, έχει αποφασιστεί αύξηση της τιμής πώλησης της σειράς προϊόντων coMra Palm από 399$ σε 469$ από τις 20 Νοεμβρίου 2020.  Οι τιμές σε Ευρώ θα προσαρμοσθούν ανάλογα παγκοσμίως.

Αυτή είναι μια καλή στιγμή να αδράξτε την ευκαιρία να προμηθευτείτε έξτρα coMra Palms σε χαμηλότερη τιμή.  Αγοράστε μια επιπλέον συσκευή για ένα μέλος της οικογένειάς σας ή έναν/μία φίλο/η στην τρέχουσα χαμηλή τιμή, όσο είναι διαθέσιμα τα αποθέματα!  Κι αν δεν είστε χρήστης της θεραπείας coMra αυτή είναι μια ευκαιρία να το προμηθευτείτε κι εσείς με την τρέχουσα χαμηλή τιμή!

Επιπλέον, η εταιρεία προσφέρει μια ειδική έκπτωση 10% για το Λευκό coMra Palm, η οποία ισχύει μέχρι το τέλος της ημέρας της 20ης Νοεμβρίου 2020. Και επιπλέον, ως ΜΠΟΝΟΥΣ, προσφέρει δωρεάν μεταφορικά σε όλο τον κόσμο και ένα εξατομικευμένο συμβουλευτικό θεραπευτικό πρωτόκολλο για όσους αγοράσουν ένα coMra Palm μέσα στις επόμενες 20 ημέρες.

Για να κάνετε χρήση αυτής της προσφοράς κάντε κλικ στον παρακάτω σύνδεσμο και θα προσθέσετε αμέσως ένα Λευκό coMra Palm στο καλάθι σας, χρησιμοποιώντας ένα κουπόνι έκπτωσης.

https://shop.comra-palm.com/?att=9
ΚΟΥΠΟΝΙ Έκπτωσης: pearlwhite1120

 

Θερμοί χαιρετισμοί και ευχές για καλό μήνα!

Παγκόσμια ομάδα coMra