Θεραπεία coMraΥγεία

Η ονυχομυκητίαση είναι ένα συχνό πρόβλημα στα νύχια των ποδιών ή των χεριών και πέρα από το αισθητικό πρόβλημα, ο κίνδυνος να προσβληθεί ένα ή περισσότερα νύχια – ειδικά στα πόδια – είναι αρκετά μεγάλος. Οι λοιμώξεις αυτές (μυκητιάσεις) δημιουργούν πάχυνση των νυχιών, δυσχρωμία ή/και ονυχόλυση (αποκόλληση του νυχιού) και πολλοί άνθρωποι ταλαιπωρούνται για μήνες ή και χρόνια από μολύνσεις νυχιών.

Οι δύο κύριοι αγωγοί στην ανάπτυξη των μυκητών είναι η υγρασία και η αυξημένη θερμοκρασία. Επομένως οι αθλητές ή όσοι φορούν για πολύ ώρα κλειστά παπούτσια, οι άνθρωποι που βρέχουν συχνά τα χέρια τους (νοικοκυρές), ή έρχονται σε επαφή με επιφάνειες υψηλής θερμοκρασίας (άμμος το καλοκαίρι), είναι περισσότερο ευπαθείς σε ονυχομυκητιάσεις.

Οι ονυχομυκητιάσεις αντιμετωπίζονται με δύο διαφορετικούς τύπους φαρμακευτικών αγωγών – τοπικά (π.χ. λάκες) και δια στόματος (π.χ. αντιμυκητιασικά χάπια). Και οι δύο τρόποι έχουν χαμηλή έως μέτρια αποτελεσματικότητα. Σε αρχόμενες καταστάσεις χρησιμοποιούνται τοπικά αντιμυκητιασικά προϊόντα, αλλά ο ασθενής πρέπει με συνέπεια και επιμονή να ακολουθήσει θεραπεία για 3-6 μήνες και με ποσοστό υποτροπής έως και 50%. Σε πιο προχωρημένες περιπτώσεις χρησιμοποιούνται αντιμυκητιασικά χάπια για 6 ή 9 μήνες. Ωστόσο, πριν τη λήψη της φαρμακευτικής αγωγής συνιστώνται αιματολογικές εξετάσεις και κατά τη διάρκεια της θεραπείας συνιστάται έλεγχος της ηπατικής λειτουργίας.

Φυσικά, η ονυχομυκητίαση μπορεί να αντιμετωπισθεί ΜΗ ΕΠΕΜΒΑΤΙΚΑ και ΧΩΡΙΣ ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΕΣ με τη Θεραπεία-coMra.

Το συγκεκριμένο περιστατικό αφορά ονυχομυκητίαση σε νύχι χεριού, η οποία θεραπεύτηκε ΠΛΗΡΩΣ μόνο με τη χρήση της Θεραπείας-coMra. Το σχετικό πλήρες άρθρο βρίσκεται στην Αγγλική στο blog της Radiant Life Technologies, RLT Blog. Οι φωτογραφίες απεικονίζουν την πρόοδο της θεραπευτικής αγωγής με τη Θεραπεία-coMra.

Ονυχομυκητίαση

Πιο συγκεκριμένα, τις φωτογραφίες αυτές μας τις έστειλε ο Alexander, ο οποίος ζει στην Florida της Αμερικής και ξεκίνησε τη θεραπεία ονυχομυκητίασης με τη Θεραπεία-coMra ακολουθώντας το πρωτόκολλο Δερματολογία 3 από τον Οδηγό Χρήσης. Η εφαρμογή του πρωτοκόλλου συνιστάται 2 φορές την ημέρα από 4 λεπτά τη φορά. Συνολικά, ο Alexander αφιέρωνε 8 λεπτά την ημέρα και χρειάστηκαν 5 μήνες για την πλήρη αποθεραπεία της ονυχομυκητίασης. Τις αγωγές τις έκανε με βάση το δικό του πρόγραμμα μέσα στην ημέρα.

Είναι πλέον γνωστό ότι πολλά δερματολογικά κέντρα χρησιμοποιούν ανάλογες μεθόδους με λέιζερ για τη θεραπεία της ονυχομυκητίασης. Άλλες μη επεμβατικές μέθοδοι που χρησιμοποιούνται επίσης από δερματολόγους/αφροδισιολόγους ιατρούς είναι η φωτοδυναμική θεραπεία, η ιοντοφόρεση και η θεραπεία βασισμένη σε υπερήχους.

Η Θεραπεία-coMra είναι η ΜΟΝΑΔΙΚΗ που ΣΥΝΔΥΑΖΕΙ 4 θεραπευτικές ακτινοβολίες ΜΑΖΙ (Λέιζερ + Φωτοθεραπεία + Μαγνητικά Πεδία + Υπέρηχο) στη συσκευή Delta και γι αυτό το λόγο είναι τόσο αποτελεσματική. Από τις 4 διαφορετικές μεθόδους που χρησιμοποιούνται σήμερα στα δερματολογικά κέντρα, η Θεραπεία-coMra συνδυάζει τις 3 συν τα Μαγνητικά Πεδία σε ΜΙΑ συσκευή! Επίσης, η συσκευή Delta είναι η μοναδική που μπορεί να χρησιμοποιηθεί στο σπίτι από όλη την οικογένεια (βρέφη έως και ηλικιωμένους) συνδυάζοντας 4 θεραπευτικές ακτινοβολίες, παρέχοντας έτσι μια οικονομική, αποτελεσματική και ασφαλή λύση για όλη την οικογένεια.